Bistro de ton

Open now
Reservation

Belgisch bistro | Bistro de ton | Boom

Een perfect trefpunt voor een geslaagd weekend, maar ook de plaats voor een gezellig samenzijn vindt u in ons ongecompliceerde en praktische lokaal. Wij van Bistro de ton bieden maaltijden voor elke gelegenheid. Ons bistro is voor de middagpauze net zo geschikt als voor het samenzijn tijdens het weekend, met een grote keuze aan eten en dranken. Geniet op zonnige dagen van onze sfeervolle zitplaatsen buiten.

Top bistro met wifi

Wij verwennen u met Belgische gerechten, die in onze keuken vers voor u worden gekookt. Onze uitstekende keuken verwent u met een groot aanbod aan lekkere gerechten en drankjes. Proeft u de uitstekende, lokale producten, de afwisselende, regionale producten, de salades of de excellente delicatessen, door onze koks met liefde bereid. Echt enthousiaste reacties creëren ons verse fruit, ons verse brood en onze lekkere pannenkoeken, als tussendoortje. Wij verheugen ons erop, u voor het ontbijt, voor de brunch, voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een sfeervolle omgeving te mogen verwelkomen! Profiteert u van ons gratis wifi om foto's te delen. De kinderhoek zorgt ervoor, dat de kids zich prima vermaken, terwijl u van uw eten geniet.

Wij verzorgen ook privé-evenementen

U kunt uw auto heel makkelijk op onze gratis parkeerplaatsen neerzetten. Voor families met kinderwagen of mensen met beperkte mobiliteit bijzonder belangrijk: ons bistro heeft een barrièrevrije toegang. Graag ontvangen wij uw reservering. Verheugt u zich op een buitengewoon verblijf met een gezellige sfeer in ons bistro. Reserveert u eenvoudig via de online-reserveringssysteem een tafel. Maar ook een telefoongesprek via +32468 25 87 80 is geen probleem. Wij accepteren betaalpas, VISA, MasterCard en contactloos betalen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contant betalen. In onze ruimtes kunt u onvergetelijke feesten vieren. Voor uw besloten evenement staan wij met veel engagement ter beschikking. Zaterdag en woensdag zijn onze rustdagen. Op alle andere dagen zijn wij u graag van dienst.

Location

Click to display map

Your IP address will be sent to Google Maps.

Kapelstraat 1, 2850 Boom, Belgium

Make your reservation

+32468 25 87 80

Our opening times

Monday
09:00 AM – 06:00 PM Kitchen  09:00 AM – 05:00 PM
Tuesday
09:00 AM – 06:00 PM Kitchen  09:00 AM – 05:00 PM
Wednesday
closed
Thursday
09:00 AM – 06:00 PM Kitchen  09:00 AM – 05:00 PM
Friday
10:00 AM – 08:00 PM Kitchen  10:00 AM – 07:00 PM
Saturday
closed
Sunday
10:00 AM – 08:00 PM Kitchen  10:00 AM – 07:00 PM

Available payment options

Our services

Everything at a glance

Send us your message.

Please enter your name.
Please enter your e-mail address.
Please enter your phone number.
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue